Sfatul Medicului

PRX-T33- Rejuvenare faciala fara chirurgie

martie 4, 2018

Peelingul facial este un tratament estetic medical care imbunatateste aspectul pielii prin intermediul aminoacizilor care sunt aplicati la nivelul liniilor faciale si ridurilor de pe fata si gat. PRX-T33 este o procedura  medicala care are ca scop rejuvenarea fara ace.

PRX-T33 este o procedura de peeling pe baza binecunoscutului acid tricloracetic(TCA). TCA este unul dintre cele mai populare tratamente de peeling, deoarece este un produs chimic netoxic care determina stratul superior al celulelor sa se descompuna si sa desprinda( exfolize).

PRX-T33,o combinatie de TCA si peroxid de hidrogen(H2O2) patrunde rapid in derm activand un proces de regenerare fara a ataca epidermul. Solutia PRX-T33 contine 33%TCA si 67% H2O2 stimuleaza neinvaziv dermul , reducand in acelasi timp exfolierea agresiva a dermului. PRX-T 33 promoveaza stimularea fibroblastilor si a factorilor de crestere fara a provoca inflamatii sau a afecta pielea. Tratamentul poate fi efectuat in orice moment al anului, spre deosebire de peelingul clasic, deoarece nu este fotosensibil si este potrivit pentru toate tipurile de piele.

De ce trebuie luat in considerare tratamentul cu PRX-T33?

S-a demonstrat ca aceasta noua metoda de bio-regenerare fara ac reuseste sa combata pierderea elasticitatii tesutului tegumentar si actioneaza ca un rejuvenator al pielii, imbunatatindu-i aspectul fara sa il deterioreze.
Poate fi folosit pentru a elimina vergeturile, cicatricile cauzate de varicela , acnee si melasma.
De asemenea, este recomandat ca un tratament de baza pentru procedee dermato-cosmetice precum mezoterapie, microneedling, tratamente cu acid hialuronic etc.
Este un tratament non-invaziv si  non-ablativ  fara a exfolia epidermul.
Este nedureroasa.
Functioneaza foarte bine atat ca tratament unic, cat si in tratamente combinate, deoarece rezultatele fiecaruia sunt imbunatatite.
Nu este fotosensibil,deci poate fi folosit chiar si in timpul verii.
Rezultatele sunt imediate.
Dupa tratamentul facial cu PRX-T33 , nu exista vanatai sau roseata, astfel incat pacientul se poate reintoarce la viata de zi cu zi fara nici un semn de tratament cosmetic.
Va asteptam la Clinica Dr Sirbu pentru acest tratament.

Posted in Noutati